Buiten TV’s en digital signage

De buiten TV…

Heeft u zich ooit wel eens afgevraagd hoe u uw liefde voor het buitenleven kunt combineren met heerlijk televisie kijken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer?
In de tuin…
Zou het niet heerlijk zijn om lekker buiten te zitten met vrienden of familie, genietend van lekker eten en drinken en sport op TV of een leuke film? Zou dat niet leuk zijn, zonder dat je je TV naar buiten moet slepen en je zorgen moet maken dat deze beschadigd kan worden?

Op het terras…

De TV is ook geschikt om in de horeca te gebruiken. Voetbal kijken op het terras, de gast voorzien van informatie of gewoon als entertainment. Onze solide, weerbestendige en waterproof TV garanderen veel kijkplezier tegen een redelijke prijs. Het maakt niet uit wat voor weer het is, onze TV’s kunnen tegen water, sneeuw en blootstelling aan zon en hitte.

Op een jacht…
De TV’s zijn geschikt voor alle weersomstandigheden, ook voor gebruik op zee. De TV kan buiten op het dek worden geïnstalleerd en kunnen het hele jaar door buiten worden gebruikt.

Kenmerken:

  • Full HD LED TV
  • Anti-reflectie scherm
  • Automatische instelling van scherpte
  • Gehard glas
  • IP66 technologie met een dun en compact design
  • Ingebouwde vibration speaker, maar ook op elk extern speakersysteem aan te sluiten.
  • Super dun
  • Verkrijgbaar in 32”, 42” en 55”

Digital Signage (buiten)

De toepassing van digital signage verschilt per klant. Meestal wordt het gebruikt voor reclamedoeleinden, bewegwijzering, ontvangst en receptie, informatieverstrekking. Als het buiten wordt toegepast, moet het systeem in ieder geval bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en bestand zijn tegen vandalisme.

Het is echter ook mogelijk om digital signage interactief te maken door middel van touch screens. Hiervoor zijn standaard oplossingen, waarbij een bestaande monitor in een speciale behuizing wordt geplaatst, of een all-in-one oplossing.
De hiervoor toegepaste full HD beeldschermen zijn in beide gevallen in verschillende maten leverbaar in portrait and landcape. De minimale lichtsterkte is 1500 NIT. Model en kleur zijn allemaal naar wens uit te voeren. Voor de softwarematige aansturing werken wij samen met een hierin gespecialiseerde partij en kan Aconcept Pro Media dus ook volledig verzorgen.
Voorbeelden (foto’s)