Intrekbare en inklapbare monitoren

Tijdloos, zakelijk, stijlvol en onzichtbaar…

Door het verzinken van beeldschermen in een tafel of meubel wordt het beeld van een vergaderzaal stijlvol en rustig. Op het moment dat een monitor nodig is, wordt deze met een druk op de knop tevoorschijn getoverd. Wanneer deze niet meer nodig, verdwijnt deze even eenvoudig terug in het meubel.
De beeldschermen zijn verzonken in de vergadertafel of bureau waarbij de kijkhoek instelbaar is. Wanneer een beeldscherm met optionele Touch functie niet nodig is kan deze netjes wegzakken of neerklappen in het meubel. De gebruiker kan alle digitale documentatie bekijken of wel erover beschikken. Afhankelijk van de toepassing wordt het informatief of interactief worden gebruikt. De gebruikers kunnen stukken, zoals tekstbestanden, presentaties videobeelden, foto’s, geluidsopnamen en andere applicaties zien en met elkaar delen via apparatuur die in het meubilair is opgenomen.

Er zijn extra opties nodig als een microfoon, verzonken toetsenbord met touchpad, en webcam voor videoconferencing. De schermen zijn in verschillende formaten en afwerkingen leverbaar.